VIDEO. Teroare intr-un tramvai PESA, in centrul Iasului! Un descreierat a agresat calatorii si a spart geamurile tramvaiului de 2 milioane de euro

0
89

Alte două tramvaie PESA au fost vandalizate de indivizi cu instincte animalice. O astfel de bruta este cercetată de poliţiştii ieşeni după ce a vandalizat unul dintre noile tramvaie care circulă pe străzile din municipiul Iaşi. Individul a avut pe întreaga durată a călătoriei un comportament violent, agresand verbal mai multi calatori, iar mai apoi a început să danseze şi să se urce, ca un gibon drogat, pe mânerele de sustinere. Înainte de a încerca să coboare din tramvai, individul a spart cu pumnul şi piciorul geamul uneia dintre usile mijlocului de transport în comun, fiind surprins de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, 19 ianuarie 2022, în jurul orei 6 dimineață, în Piața Unirii. Vatmanul a alertat poliția, iar suspectul a fost prins și condus la secție.
Alte două tramvaie PESA au fost vandalizate de către răufăcători. De data aceasta, în două zile diferite, au fost sparte geamurile unor uşi ale noilor vagoane, prin aruncarea cu pietre. Ultimul incident a avut loc miercuri dimineaţă, 19 ianuarie 2022, în jurul orei 6 dimineaţă, în Piaţa Unirii. Vatmanul a alertat poliţia, iar suspectul a fost prins şi condus la secţie. În ambele cazuri, cercetările sunt derulate de către oamenii legii”, a transmis Compania de Transport Public Iaşi.
Un alt incident s-a petrecut recent, într-un vagon în care a urcat un grup de adolescenţi, care a ocupat ultimele scaune ale vehiculului, în dreptul camerei de supraveghere. O tânără a rupt capacul portului USB montat în partea din spate a tramvaiului, apoi, împreună cu cealaltă persoană aflată lângă ea, a încercat să scoată dispozitivul din peretele mijlocului de transport. În plus, pe unele părţi ale interiorului vagonului au fost făcute şi câteva însemnări cu un marker permanent. Noile tramvaie care circulă pe străzile Iaşului de doar câteva luni au costat municipalitatea ieşeană circa 2 milioane de euro bucata.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =