VIDEO: Un inconstient si-a batut joc de doua echipaje de la Politia Locala. A intrat cu masina in Oraselul Copiilor si a gonit pe pietonal

0
84

Politistii locali din Iasi fac subiectul unei noi umilinte publice. Pentru a reflecta inca o data incompetenta acestor politisti platiti din bani publici ca sa aplice legea si a  instaura un climat de siguranta in oras, va prezentam o intamplare care ar fi putut avea urmari tragice. Un sofer inconstient aflat, cel mai probabil, sub influenta bauturilor alcoolice, in urma unei curse nebunesti pe b-dul Stefan cel Mare, a intrat cu masina in Oraselul Copiilor montat pe pietonalul din centrul Iasului, acrosand atat gardul perimetral cat si cateva figurine. Totul s-a petrecut sub nasul a doua echipaje de Politie Locala, printre care, culmea, unul era chiar echipajul de interventie pentru misuni speciale. Potrivit Ziarului de Iasi, politistii locali au pornit în urmărirea soferului abia la 3 minute după ce acesta a pătruns pe pietonal, ceea ce spune multe despre puterea de reactie a acestor saltimbanci in uniforme.

Agenții spun că era vorba vorba despre o mașină Mercedes cu numere de Bulgaria. Oficialii instituției au mai precizat că individul s-a îndreptat spre Podu Roș după ce a provcat distrugerile pe Ștefan cel Mare. Cursa ar fi avut loc în jurul orei 5:30. În cazul în care s-ar fi aflat vreo persoană în stradă, ar fi fost luată pe sus. Nu se știe nici pana la aceasta ora cine este șoferul inconștient”, sustin ziaristii de la Ziarul de Iasi. Potrivit altor surse, politistii locali dormeau in masini la momentul impactului.

https://youtu.be/YKTE8egI4PM

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here