Vineri incepe Salonul Imobiliar Palas Iasi, cu oferte complete

0
58

Apartament mai spațios sau o casă într-o zonă liniștită? Poți găsi ceea ce-ți dorești la Salonul Imobiliar Palas Iași 2018, un eveniment care aduce în același loc numeroase proiecte rezidențiale și îți oferă soluții complete pentru finanțarea planurilor tale.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 20 – 22 aprilie 2018, Atriumul Palas Mall găzduiește Salonul Imobiliar. Evenimentul este organizat de ansamblul Palas și este dedicat tuturor celor care se află în căutarea locuinței perfecte. Târgul specializat reunește aproximativ 20 de agenții imobiliare, dezvoltatori și instituții financiare, oferind vizitatorilor o imagine amplă asupra pieței rezidențiale din Iași. Cei interesați vor găsi soluții complete pentru achiziționarea sau închirierea unei locuințe, de la identificarea proprietății care se potrivește preferințelor și bugetului lor, până la modalitățile de creditare.

Timp de trei zile, vizitatorii Salonului Imobiliar Palas Iași vor putea accesa numeroase proprietăți cu discounturi speciale și vor putea discuta direct cu dezvoltatorii și reprezentanții agențiilor imobiliare, pentru a face cea mai bună alegere. Indiferent dacă își doresc o casă sau un apartament pentru familia lor ori oportunități de investiție, târgul imobiliar le va oferi platforma ideală pentru a avea acces la multiple oferte simultan, inclusiv la soluții de finanțare potrivite.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1