VIRAL! Un paznic fara masca, angajat al CJ Iasi, da afara pasagerii din Aeroportul Iasi

0
63

Un angajat al Directiei Judetene de Paza si Protectie a fost surprins in timp ce, cu exces de zel si fara nici cea mai mica forma de protectie anti-COVID, incearca sa scoata afara din Terminalul 3 al Aeroportului Iasi, pasagerii si persoanele care asteptau o aeronava de Marea Britanie.

Sambata noapte, in jurul orelor 1.30, cu ochii carpiti de somn, paznicul a venit din Terminalul 1, care deserveste cursele interne, si a intrat in Terminalul 3, cu scopul declarat de a folosi toaleta. A patruns in terminal fara masca, cu pantalonii atarandu-i si chipiul pe ceafa, ca un betiv in birtul comunal si, in drum spre toaleta, le-a facut semn pasagerilor, in scarba, sa iasa pe peronul exterior. De mentionat ca toți pasagerii erau cu masca, numai paznicul cu basca. 

Tupeul fantastic al acestui paznic este și mai mare cu cât a pus mana pe pasageri și i.a poftit afara din terminal, cu parte dintre aceștia stand la câțiva centimetri. In imagine se vede cum paznicul, care tocmai iesise de la toaleta, se apropie de un pasager, la cativa centimetri de fata acestuia, inainte de a-l indemna spre iesire.

Din atitudine mai lipseau semințele și un îndemn smuncit din bazin. Mai grav este ca niciunul dintre cei peste 10 pasageri din terminal nu l-au intrebat pe paznic de ce nu poarta masca, fapt ce ii punea in pericol, ci s-au conformat ca oile, la indemnul acestui angajat inconstient.

In aceeasi perioada in care a avut loc acest incident, o angajata de la Departamentul de Securitate a fost confirmata cu infectia cu SARS COV2.

 “Pe Aeroportul Iasi s-au facut trasee speciale pentru pasageri, astfel incat sa fie pastrata distantarea sociala. Totodata, tin sa precizez ca accesul in Aeroportul Iasi se face doar cu masca”, a spus Anca Burniche, purtator de cuvant al Aeroportului International Iasi. Simple vorbe!

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 − = 61