Vosganian a furat startul campaniei pentru parlamentare. Ciracii ALDE au schimbat spinii lui Iliescu cu barbile lui Vosganian

0
57

Trandafirul, ca simbol politic, nu mai are tepi, ci barbi. Asta au demonstrat gradinarii lui Vosganian, care au impartit prin Iasi, in acest week-end, cateva sute de fire de trandafiri rosii de pe care spinii au fost inlocuiti cu abtibild-uri cu chipul neobositului politruc, Varujan Vosganian, candidat din partea ALDE la parlamentarele din decembrie.
Printr-un comunicat intitulat in mod neinspirat „ALDE Iasi a declarat luna octombrie “Luna Vârstnicului””, comunicatorii ALDE au labartat-o intr-un mod fecund populist, ca si cum decretarea unei zile ar sta la latitudinea unei biete formatiuni politice:
1 Octombie este „Ziua Vârstnicului”, ziua în care spunem “La mulți ani!” părinților noștri, bunicilor noștri, învățătorilor și profesorilor noștri ieșiți la pensie, rudelor sau vecinilor noștri în vârstă! Organizatia ALDE Iași a declarat luna octombrie “Luna Vârstnicului” și a declanșat începând de astăzi seria de acțiuni dedicate aprecierii si sărbătoririi acestei categorii minunate de semeni. De „Ziua Vârstnicului”, reprezentanți ai Organizației Județene ALDE, Organizației de Femei și cea de Tineret ALDE au felicitat și au dăruit câte o floare tuturor celor pe care i-au întâlnit prin parcurile orasului. “La mulți ani bunicilor nostri!“.
Nea Vosganiane, cu semne de punctuatie sau nu in comunicate, poate bine punctate la parastase electorale de catre comunicator, pana pe 11 decembrie mai sunt vreo duzina de zile pe care ai putea sa ti le bagi la portofoliu. Asteptam cu interes cu ce alte pomeni romantico-electorale rezoneaza armenicul d-voastra chip!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 50