Femei hartuite sexual in centrul Iasului, sub nasul Politiei. Borfasii actionau ziua in amiaza mare sub paravanul recrutarii de modele

0
59

Ce nu poate face jalnica politie ieseana, suplinesc cu brio jandarmii din Iasi. Pentru al treilea an consecutiv, centrul Iasului este asaltat de borfasi de etnie roma de prin Bucuresti sau Ploiesti, care acosteaza fete si femei pe b-dul Stefan cel Mare si Sfant, sub paravanul recrutarii de modele.
In cursul anului trecut, Politia a dat o singura amenda, la sesizarea presei, iar in cursul acestui nici macar nu au avut interes sa isi coboare posterioarele din masinile cu care ies la vanatoare de amenzi, preferand sa nu se implice in destructurarea acestui grup de golani care actioneaza langa Casa Modei.
În data de 30 septembrie 2016, în jurul orei 13.30, jandarmii care acționau în mun. Iași au depistat pe Bd. Ștefan cel Mare 3 persoane care încercau să recruteze persoane pentru contracte de publicitate, fără a deține documente legale în acest sens. Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, fiecare, fiind anunțată și Poliția”, au declarat reprezentantii Jandarmeriei Iasi. Mai grav decat pasivitatea Politiei din Iasi este faptul ca in afara sanctiunii contraventionale aplicate de jandarmi, acesti escroci continua sa hartuiasca in continuare tinere in centrul orasului. (foto: adevarul.ro)

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here