Weekendul acesta, o noua editie Wedding Days te asteapta la Palas. Vino sa te bucuri de efervescenta momentului!

0
79

Tabloul iubirii tale prinde contur odată cu cel mai important eveniment al primăverii destinat viitorilor miri. Vino la Palas, la Wedding Days, și fă cunoștință, în acest weekend, cu expozanți de top care îți vor prezenta produsele și serviciile lor. Ai posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de oferte care să inspire designul celui mai important eveniment din viața ta.
Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu și se cuvine ca ziua cea mare să fie de neuitat atât pentru miri, cât și pentru invitați. Listele se fac cu mult timp înainte, însă este esențial să începi să pui în practică cât mai curând tot ce ai trecut în agendă. În perioada 3-5 martie, Wedding Days de la Palas Mall îți vine în ajutor, pentru că aici vei găsi rochii de mireasă, costume, aranjamente florale, invitații, diverse accesorii și tot ce este nevoie pentru ziua voastră specială.
Vino să alegi din peste 1.000 de rochii de mireasă din colecțiile actuale, modele versatile care pun în evidență feminitatea și creează apariții marcante. Totodată, specialiștii bijutieri vin cu propuneri pentru a întregi „portretul” miresei perfecte, iar mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi dintr-o gamă variată de modele potrivite pentru un fitting rafinat și mereu actual. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, cabine fotobooth, cocktail bar, lecții de dans și multe alte servicii necesare unui astfel de eveniment.
Pentru cuplurile care visează la o nuntă rafinată, Congress Hall este locul care vă pune în scenă povestea voastră de dragoste. În strânsă legătură cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile și decorațiunile, iar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție o mulțime de posibilități și vă pot ajuta cu sfaturi.
Wedding Days este primul pas pentru ca nunta voastră să fie un eveniment care să vă reprezinte, la care să vă distrați pe cinste și de care să vă aduceți aminte cu plăcere peste ani. Zâmbiți mult, dansați și bucurați-vă alături de cei dragi de cel mai important moment din viața voastră!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here