Wizz Air va opera din vara viitoare, de pe Aeroportul Iasi, pe 5 noi rute: Bologna, Catania, Larnaca, Roma şi Tel Aviv

0
68

Compania Wizz Air va deschide vara viitoare, incepand cu 1 iulie, o bază aeriană la Iaşi şi va introduce cinci rute noi, către Bologna, Catania, Larnaca, Roma şi Tel Aviv , în timp ce frecvenţa zborurilor aceleiaşi companii din Iaşi către Londra şi Milano va fi suplimentată.
Cursa de Bologna va fi operată de trei ori pe săptămână, în timp ce restul vor avea o frecvenţă de două curse pe săptămână. Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei, la preţuri începând cu 129 de lei.
Totodată, conducerea Wizz Air a anunţat creşterea numărului de zboruri de la Iaşi către Londra, de la două la cinci pe săptămână, şi către Milano Bergamo, de la două la trei pe săptămână.
Baza aeriană pe care o deschidem la Iaşi este o veste mare pentru oraş, dar şi pentru regiune. Este al şaselea aeroport din ţară unde ne stabilim bază operaţională. Vom avea în total 16 aeronave în România anul viitor, la Bucureşti urmând să alocăm încă un avion, tip Airbus A321, cu 230 de locuri. Operăm pe opt aeroporturi din România şi avem o cotă de piaţă de 29.5 la sută. Am transportat 3,4 milioane pasageri în 2014, iar în acest an estimăm o creştere de 19 la sută”, a declarat Gyorgy Abran, directorul comercial al Wizz Air.
Wizz Air are în prezent trei curse externe pe aeroportul din Iaşi, către Treviso, Londra şi Milano Bergamo.
Pe aeroportul din Iaşi operează în prezent patru companii, respectiv Tarom, Austrian Airlines, Wizz Air şi Blue Air.
Zilele in care vor fi efectuate zborurile:
• Bologna: marti, joi, sambata
• Catania: miercuri, duminica
• Larnaca: luni, vineri
• Roma Ciampino: miercuri, duminica
• Tel Aviv: marti, sambata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here