Orasel al Copiilor pe pietonal si iluminat festiv in tot Iasul, de Mos Nicolae

0
69

Iluminatul festiv va fi pus în funcţiune la Iaşi pe 6 decembrie, de Sfantul Nicolae. Primarul interimar, Mihai Chirica, a anunţat că în aceeaşi zi va fi lansat şi Târgul de Crăciun, care se va desfăşura pe pietonalul Ştefan cel Mare. Totodată, în faţa sediului primăriei va fi amenajat Orăşelul Copiilor după modelul celui de anul trecut, dar cu unele elemente de noutate mai ales în ceea ce priveşte modul în care va fi iluminat.
La Târgul de Crăciun vor fi amenajate circa 30 de căsuţe cu produse tradiţionale româneşte şi produse de artizanat. In ce priveste iluminatul festiv, acesta va fi amplasat atât în zona centrală, cât şi în restul municipiului. Vor fi urmărite toate cartierele, pasajele şi accesele în municipiul. Brazi ornaţi vor fi în Păcurari, Nicolina, esplanada Oancea, Alexandru cel Bun, Dacia, Piaţa Unirii şi pe pietonal”, a declarat Chirica.
Acesta a precizat că, faţă de anul trecut, vor fi 80 de ornamente în plus în zona centrală şi un număr suplimentar de 160 în cartiere.
Am luat plase suplimentare pentru Alexandru cel Bun – Dacia şi pe strada Gării. Iluminatul festiv va ţine până la începutul lunii ianuarie, iar cel din zona centrală va fi repus în funcţiune pe 24 ianuarie”, a mai spus primarul interimar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here