Zboruri externe cu Blue Air, de pe Aeroportul Iasi, catre Roma, Paris si Londra

0
65

Dupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro*/ segment  (*taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Rute Blue Air:

–              din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia

–              din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino

–              din Sibiu: Stuttgart

–              din Constanta: Milano (Bergamo)

–              din Iasi: Londra, Paris, Roma

–              din Larnaca: Atena, Salonic

–              din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

 

Baze operationale Blue Air:

Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi

Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here