Ziaristul popilor si cameramanul carcotasilor, fac zob diaspora! Pustiu de la Carcotasi si Bogdan Crontz de ziarul Mitropoliei, emit caterinca 100% pe Kamarad TV

0
78

Pe principiul „cine se aseamana se aduna”, doi specialisti in caterinca, ieseanul Bogdan Crontz, fost ziarist caterisit de la Ziarul Lumina al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, si Pustiu Marian Catalin, unul dintre cei mai vechi membri ai echipei „Cronica Carcotasilor”, ambii refugiati cu familii si copii pe malurile Tamisei, vor emite caterinca de calitate pentru romanii din alte state.
Din septembrie sau octombrie, dar nu mai tarziu de noiembrie, va asteptam la Kamarad TV, singura televiziune pe internet prin cablu finantata exclusiv din fonduri europene (care nu se termina niciodata). Impreuna cu Pustiu si alti colegi talentati, satui de banana neagra a strainatatii, vom incerca sa ajungem in casele, pe telefoanele si tabletele ‘mneavoastra, rumunii din cele patru zari. Din Anglia pana-n Italia si din Germania, via Spania si Tarile Nordice, pana, hat, departe, in America si Noua Zeelanda! Ca sa facem ce? Sa va aducem o picatura de voie buna, pentru ca, ne-am gandit noi, numai asa vom gasi puterea sa incepem o noua saptamana de munca, la fel de prosti si saraci, dar optimisti. Mai mult nu dezvaluim, nu din vreo secretomanie specifica marilor proiecte, dar nici noi nu stim. Atat va rugam: cand va suna ceasu’, sa deschideti. Ca noi nu suntem cu furatu’, cu mintitu’, alba-neagra”, anunta Bogdan Crontz.

pustiu si Crontz-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here