VIDEO. Zeci de mii de modele nud s-au lasat fotografiate pentru a crea… un oras incredibil

0
49

După câţiva ani de muncă, artistul Angelo Musco și-a expus opera “Sanctuar”, un colaj foto realizat cu sprijinul câtorva zeci de mii de voluntari, care au fost de acord să pozeze nud pentru acest proiect. Cu ajutorul modelelor, fotografiate în diverse ipostaze, artistul a reuşit să compună un întreg oraş, “construit” în totalitate din corpuri goale.

oras nud2-1000

Musco şi-a inspirat opera din povestea biblică a cetăţii Babilonului, un loc al desfrâului unde, potrivit legendei, oamenii încercau să creeze un turn atât de înalt încât să ajungă la ceruri. Pornind de la morala biblică, artistul şi-a propus să demonstreze prin opera sa că unitatea este sursa creaţei, iar diversitatea poate produce schimbări în bine, nu doar haos şi babilonie, informează Huffington Post.oras nud1-1000

Pentru acest proiect ambiţios, Angelo Musco a recrutat zeci de mii de voluntari, din New York, Buenos Aires, Londra, Berlin şi Napoli. Ulterior, acesta a editat şi suprapus fotografiile realizate, obţinând o structură impresionantă, compusă în totalitate din corpuri goale.

Inedita operă va fi expusă la centrul cultural Maison Particuliere din Bruxelles până pe 6 octombrie, mai notează sursa citată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =