„Zilele Portilor Deschise” la Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iasi

0
80

În urma inițiativei Ministerului Sănătății, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași organizează pe data de 22 august 2015 „Zilele Porților Deschise”.

Acțiunea ce aparține Ministerului Sănătății se va desfășura simultan în toate unitățile sanitare din țară.

În cadrul Centrelor de Sănătate Mintală- „Dr. Ghelerter” și „Lascăr Catargi” dar și la sediul central al Institutului de Psihiatrie „Socola” în intervalul orar 9:00-12:00 se vor desfășura întruniri și circuite de vizită.

Pentru cei interesați de activitatea medicală dar și de istoria unuia dintre cele mai vechi spitale de psihiatrie din țară sunt așteptați în cele trei locați în intervalul orar stabilit.

La sediul Institutului de Psihiatrie „Socola” (situat pe Șoseaua Bucium nr 36) vizitatorii vor fi ghidați de o echipă formată din: Dr. Ana Maria Grigorescu, As Alina Andronic, psiholog Irina Mitrea, asistent social Lucian Barbacaru dar și de medicii și asistenții șefi de secție din cadrul Institutului.

La Centrul de Sănătate Mintală „Dr. Ghelerter” (situat pe strada Ghica Vodă nr. 21) vor sta la dispoziția vizitatorilor echipa formată din: Dr. Maria Radu,  As. Camelia Avasiloaei, asistent social Amalia Arcip și psiholog Georgiana Nuc.

La sediul Centrului de Sănătate Mintală „Lascăr Catargi” (situat pe strada Lascar Catargi nr.7 ) acțiunea va fi coordonată de echipa formată din : Dr. Doina Budeanu,  As. Ramona Doloi, asistent social Irina Leseru și psiholog Luciana Fanaragiu.

Cu prilejul acestui eveniment cadrele medicale vor prezenta activitatea medicală a Institutului de Psihiatrie „Socola” dar și istoria unității medicală reprezentată printr-o mini expoziție aflată în holul sediului administrativ al unității.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here