Ziua Natională, sărbătorita la Iasi fără artisti de top. Vinovat este un moldovean care livreaza artisti Primariei

0
46

De la an la an, programele artistice care însoţesc anumite evenimente sau manifestări de amploare organizate de Primăria Iaşi sunt din ce în ce mai slabe, dar la aceleaşi tarife.

Programul artistic de muzică populară “Noi suntem români”, ce va fi susţinut în Piaţa Unirii din Iaşi, de Ziua Naţională a României, va fi susţinut de 3 cântăreţi de muzică populară românească – Petrică Mâţu Stoian, Laura Lavric, Maria Ghinea, şi de 2 interpreţi din Republica Moldova – Zenaida Julea şi Nicolae Glib. În anii trecuţi, de 1 decembrie sau 24 ianuarie, de la Iaşi erau nelipsişi artişti precum Maria Ciobanu, Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca sau Irina Loghin.

Noi avem o firmă din Republica Moldova cu care lucrăm de ani de zile. Ei, la rândul lor, au contracte subsidiare cu cei care le aduc şi dacă nu le-au încheiat ne putem pomenii că nu ne mai vine artistul. Mioara Velicu, de exemplu, până la ora 10.00 era sigură că vine la Iaşi pe 1 decembrie, şi după aia s-a întâmplat că nu a mai putut veni”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 43