272 de inotatori se aliniaza la linia de start pentru a sustine 23 de cauze nobile reprezentate in Swimathon Iasi 2015

0
63

Sâmbătă, 4 iulie, începând cu ora 14:00, la Ștrandul Municipal Iași, se va desfășura unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de strângere de fonduri ale anului: Swimathon Iași.

Organizat pe platforma unui concurs de înot, Swimathon Iași le oferă tuturor ieșenilor oportunitatea de a se implica în comunitatea din care fac parte susținând, într-un mod simplu și inedit, unul sau mai multe dintre cele 23 de proiecte înscrise, pentru care se va înota în acest an în data de 4 iulie, de la ora 14:00, la Ștrandul Municipal.

În Iași, Swimathon este deja la a patra ediție și, de la an la an, dorința de implicare a ieșenilor, calitatea proiectelor înscrise, dorința de a face un bine comunității din care facem parte și energia din ziua evenimentului devin din ce în ce mai puternice. Edițiile anterioare ale Swimathon au reunit 445 de înotători, 39 de cauze și aproximativ 3.000 de susținători. Împreună, am reușit să mobilizăm peste 226.000 de lei și, astfel, să mișcăm lucrurile în Iași.

Swimathon 2015 reunește 23 de cauze locale, 272 de înotători și peste 600 de susținători. Proiectele care au nevoie de oameni care să creadă în ele urmăresc să sporească calitatea vieții urbane, investind în artă, educație și pasiuni sau contribuind la egalitatea de șanse a grupurilor vulnerabile.  Peste 85.000 lei au fost mobilizați până în prezent pentru aceste cauze.

La fel ca și în ceilalți ani, la Swimathon Iași se premiază implicarea. Fiecare înotător va primi câte o medalie, în semn de apreciere a efortului depus și a pasiunii cu care s-a implicat în eveniment. De asemenea, echipele care au înotat cele mai multe lungimi de bazin vor primi vouchere cu 10 intrări la Tiki Village și consultații medicale din partea Spitalului Providența, iar echipele care au mobilizat cele mai mari sume de bani vor primi ca premiu vouchere de 2 săptămâni la Let`s Move și produse AVON. În plus, cauza care va mobiliza cea mai mare sumă de bani la Swimathon 2015 va câștiga un teambuilding din partea Decathlon, la care vor putea participa înotători, susținători și beneficiari ai ONG-ului. Iar echipa de înotători care, pe toată perioada evenimentului, va strânge cele mai multe donații va primi un weekend cu 2 mașini FORD. Cele mai implicate galerii vor fi și ele răsplătite cu premii din partea Cotnari și Dechatlon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here