Actori ai Atenului din Iasi, militari si Corul Marii Uniri, fac front comun pentru viață

0
65

Joi, 21 ianuarie 2021, începând cu ora 8.00, actori ai Ateneului, membri ai Corului Marii Uniri, militari ai Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” și prieteni ai instituției, vor fi prezenți la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge.

Campania „Donează și tu pentru viață”, inițiată de Ateneul ieșean, are ca scop conștientizarea nevoii acute de sânge care există în spitale, precum și susținerea cazului doamnei Claudia Elena Dinu, care a fost diagnosticată cu o boală ce necesită transfuzii de sânge și trombocite.

„Mulți dintre membrii Corului Marii Uniri sunt donatori constanți, dar am inițiat această campanie pentru a implica, alături de prietenii și colaboratorii noștri, și alte persoane, care doresc să salveze vieți. Sperăm ca prin implicarea noastră, să aducem la Centrul de Transfuzii Sanguine cât mai mulți donatori.”, a declarat Andrei Fermeșanu, dirijorul Corului Marii Uniri.

Cei care doresc să se alăture campaniei, sunt așteptați la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine pentru a dărui viață din viața lor.  

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here