Actriţă de legendă din Italia, condamnată la 8 luni de închisoare pentru o cină cu Vladimir Putin

0
81

Actriţa italiană Ornella Muti a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro, dacă va plăti o primă sumă din despăgubirea de 30.000 de euro a reclamanţilor, fiind găsită vinovată de fraudă şi că a convins un medic să îi scrie o adeverinţă medicală falsă. Totul se datorează unei cine cu Vladimir Putin, scrie messaggeroveneto.it.
Ornella Muti a renunţat la o reprezentaţie teatrală în care avea un rol principal -L’Obreo la Teatrul Verdi- oferind o adeverinţă medicală care spunea că are nevoie de repaus cinci zile. Actriţa s-a asigurat, astfel, că nu va plăti cei 27.000 de euro stabiliţi contractual pentru o absenţă companiei teatrale.
Din păcate, actriţa a fost fotografiată, în aceeaşi seară, la o cină caritabilă la Moscova, alături de Vladimir Putin -prim ministru în 2010- şi de actorul Kevin Costner.
S-a dovedit că medicul o văzuse cu aproximativ opt zile înainte pe actriţă şi că a oferit adeverinţa medicală -falsă, pentru că actriţa nu era bolnavă- la cererea asistentei acesteia.
Acum Muti trebuie să plătească 30.000 de euro companiei teatrale, dar a fost condamnată şi la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro.

ornella_muti_truffa_putin_645_13571300

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here