Află ce business-uri autohtone vor fi prezente în proiectele Family Market din Bucium și Miroslava

0
113

Zeci de servicii și magazine ale antreprenorilor autohtoni vor fi prezente în cele două proiecte Family Market din comuna Miroslava și cartierul Bucium * Ambele proiecte Family Market sunt în curs de dezvoltare și vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022 * Conceptul de retail integrează, în același loc, servicii esențiale comunităților în expansiune
Antreprenorii locali sunt o componentă importantă atunci când vorbim despre dezvoltarea comunităților. Astfel, Family Market, o platformă de susținere a celor care au pus bazele propriului business și care vor să ofere clienților produse autohtone, de calitate, este conceptul care aduce antreprenorii mai aproape de comunitate.
In cele două proiecte de retail, fiecare cu o suprafață de aproximativ 6.000 mp, dezvoltate de compania IULIUS în comuna Miroslava și cartierul Bucium, antreprenorii autohtoni vor avea o prezență majoritară. Atât în Family Market Miroslava, cât și Bucium, vor fi prezenți: Kosarom, cu preparate de carmangerie, La Sibieni, cu produse din carne și brânzeturi din Mărginimea Sibiului, La Bottega, ce propune cele mai fine specialități italiene, La Ciambella, care aduce gogoși, langoși și pizza, dar și Teo`s Cafe, cu specialități pe bază de cafea. Printre celelalte locații prezente în cele două proiecte se află: curățătoria Omniclean, Dr. Max, Schimbu’ Trei și Inmedio.
În Family Market Bucium vor fi prezenți, pe lângă brandurile enumerate mai sus, și: restaurantul de tip fast food Spartan, cofetăria Frișcot, Atipic Barbershop, Prisaca Bârnova, dar și alte servicii, printre care: Pro TeL, cu accesorii GSM, Flower Boutique, Optica RA și producătorul de chei Silca.
Personalizat în funcție de necesitățile comunității, Family Market Miroslava va fi locul unde locuitorii vor putea să descopere și alte branduri locale, precum Meat Concept Store, cofetăria Blanca, florăria Saria și restaurantul de tip fast food Mado. Tot aici vor fi disponibile și alte servicii, precum: petshop și produse pentru grădină – Agroland, laborator medical – Praxis –, magazin cu piese auto – Autopit – , Papiro, cu produse de birotică și papetărie, Lisnic Coafor & Barbershop, Contakt GSM, plafarul Cătina, dar și locul de joacă Let`s Play.
De curând, au fost anunțate și brandurile ancoră ale celor două proiecte dezvoltate de compania IULIUS. Supermarketul Auchan și brandul de fashion și home decoration Sinsay vor inaugura câte o locație în Family Market Bucium și Miroslava, în al doilea trimestru din 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1