Anual sunt ridicate de pe domeniul public, zeci de masini. In urma raman alte cateva sute

0
65

In cursul anului 2016, Primăria Municipiului Iaşi a ridicat 61 de vehicule abandonate pe drumurile şi spaţiile publice, acestea fiind depozitate la Baza SC Servicii Publice SA Iaşi.
De asemenea, au fost identificate şi aplicate somaţii de tip autocolant pentru 312 de vehicule sesizate ca abandonate pe raza administrativă a municipiului Iaşi, alte 33 de adrese fiind întocmite pentru identificarea proprietarilor vehiculelor abandonate la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi. Pentru 51 de autovehicule depistate ca abandonate fără stăpân, datele de identificare au fost afişate la sediul Primăriei, fiind publicate într-un cotidian local.
Mai mult, au fost emise 261 de somaţii prin scrisoare cu confirmare de primire pentru a ridica în termen vehiculul abandonat pe spaţiul public. Acţiunea a avut succes, proprietarii sau deţinătorii legali ai vehiculelor abandonate conformându-se în procent de 97% somaţiilor primite.
Tot pe parcursul anului 2016, 12 vehicule abandonate au fost trecute în domeniul privat al Municipiului Iaşi, iar 60 de vehicule au fost predate în vederea valorificării la punctul de lucru din Iaşi a SC Remat SA Braşov.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here