Anunţ important pentru români. Taxa radio/TV, eliminată de pe facturile de electricitate

0
70

Electrica Furnizare SA anunță clienții că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 1/2017, începând cu data de 1 februarie 2017, taxele radio/TV vor fi eliminate, potrivit informațiilor transmise, astăzi, de compania furnizoare de energie electrică din România.

Compania precizează că nu va mai factura taxele respective, decât în situația în care acestea sunt aferente lunilor anterioare datei de 1 februarie 2017, scrie Mediafax.

Taxele radio/TV facturate, inclusiv cele corespunzătoare lunii ianuarie 2017, vor fi încasate, în continuare, de către Electrica Furnizare, odată cu consumul de energie electrică, conform contractului existent între Societatea Română de Radiodifuziune și Societatea Română de Televiziune și S. Energetică Electrica.

Societatea Electrica Furnizare S.A. are peste 3.6 milioane de locuri de consum, în cele 18 județe unde își desfășoară activitatea ca furnizor implicit și în restul țării pe piața liberă, prin Punctul de Lucru București și trei sucursale de furnizare a energiei electrice, cu câte șase agenții fiecare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here