Aparitie bizara pe o pasune din Botosani. Localnicii sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestri

0
80

Cateva cercuri mai inchise la culoare aparute din senin pe o pasune de la marginea satului Poiana din Botosani au declansat dispute aprinse intre localnici. In timp ce un fost aviator dar si un scriitor sustin ca ar fi fost vizitati de extraterestri, altii sunt sceptici. Toti incearca sa gaseasca explicatii pentru semnele aparute si se bat in argumente.
“S-a defectat si a aterizat fortat. Ei repara foarte repede nava. Dar poate au distrus-o. Poate a venit cineva si i-a recuperat….Lumina era destul de mare, viteza extraordinar de mare. Nu stiu daca a durat un minut sa parcurga tot cerul”, spun localnicii.
Cele cateva cercuri aproape perfecte, cu diametrul de aproximativ 7 metri, aparute , le-au dat de gandit localnicilor. Subiectul este dezbatut cu ardoare. Unul dintre sateni, fost aviator, sustine ca au fost vizitati de extraterestri. Ba mai mult, le-ar fi vazut si navele.
Si in localitatea Sigmir de langa Bistrita e zarva mare, dupa ce au aparut patru cercuri de acelasi tip. Gospodarii sunt convinsi ca pe pamantul lor au poposit extraterestrii, dar nimeni nu are deocamdata vreo dovada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here