Asa arata produsele la rafturile Kaufland, dupa modernizarea de peste un milion de euro- rosii mucegaite si produse prafuite

0
68

Au extins, au adus noi agenti economici, au investit dupa un calcul economic precis, dar au uitat sa ia in seama un factor important- respectul fata de client. Asa se face ca, la o zi dupa inaugurarea cu tam-tam a celor 3 magazine Kaufland din Pacurari, Nicolina si Podul de Piatra, reclamatiile au inceput sa curga garla. Un cititor AgoraPress ne-a trimis pe adresa redactiei mai multe fotografii facute in aceasta seara in Kaufland-ul din Podul de Piatra, in care se pot vedea cu ochiul liber rosii Roma la caserola, cele mai scumpe din magazin, pline de mucegai, dar si produse aranjate la raft, peste care praful era asezat de un deget.

Ce au facut astia de la Kaufland nu e decat praf in ochi. Au extins, au scumpit, clientul ramane si mai nemultumit. Tin minte ca acu vreo luna am intrat in Kaufland-ul din Podul de Piatra si m-am speriat de cati angajati misunau printre rafturi, toti la costum scos din carton. Mi-au spus ca a venit cineva mare in inspectie. Dupa ce a trecut inspectia, furnicile s-a retras din nou in musuroi. Asa s-a intamplat si in seara asta, cand nu am avut cui reclama mizeriile astea doua pe care le-am constatat din mers. Cine stie ce as mai fi vazut daca aveam mai multe de cumparat si de popsit printre rafturi”, ne-a spus Gelu Enache, client Kaufland Podul de Piatra.

Radu SEICARU  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =