Atentie langa ce haimanale protestati! Un infractor din Vaslui, speculant imobiliar si agresor de copii in Iasi, ameninta ziaristii

0
66

Un vierme al acestei societati, cunoscut pentru  fapte de ultraj impotriva politistilor, pentru loviri si alte violente indreptate impotriva unor reporteri care au relatat de la fata locului despre  infractiunile lui, a inceput sa ameninte ziaristii AgoraPress. Acest nemernic, pe numele lui Antonius Eduard Nicolau, nascut in orasul violatorilor si al baronilor alcoolici, a proferat astazi, din spatele tastaturii, mai multe injurii la adresa unui reporter AgoraPress .

Cine te plătește slugă? Ca nu te am văzut nici in Piața Unirii și nici in Piața Victoriei !!!!! Vezi ce scrii de mine personal ca dacă intri in gura mea nici Jandarmeria nu te mai apară !!!! E clar ca ești instigator !!! Stai liniștit … se întâlnește munte cu munte …. la mitingul PSD sigur o sa te văd ! iar dacă tot vrei sa o dai in mușchi …. măcar fii deștept , dar nu ești slugoi PSD ist, și poți sa mi faci o invitație intr o cușca de UFC ca oricum tr potrivești , la o competiție de dans …. a nu, asta nu …. ca nu ascult manele, sau la o competiție de dat MU1E lu’ Dragnea”, sunt afirmatiile agramate ale  acestei primate pe care multi o catalogheaza drept afacerist.

Individul, un alcoolic notoriu, a fost actionar la Agentia Imobiliara Casa Alba, iar in prezent controleaza o pseudo agentie imobiliara Nicolau si Asociatii. In cursul anului trecut, acest nemernic  a fost condamnat la doi ani si jumatate de în­chisoare cu suspendare, fiind obligat si la plata a peste 10.000 de lei catre politistul pe care l-a lovit cu masina in mod intentionat. Derbedeul este cunoscut pentru mai multe acte de tulburare a linistii publice, conducerea de vehicule pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice (fapta pentru care s-a ales cu o alta condamnare cu suspendare, de un an), loviri si limbaj trivial. Mai mult, aceasta scursura umana a primit, tot in cursul anului trecut, ordin de restrictie fata de propria familie. Potrivit deciziei instantei, acest derbedeu nu are voie sa se apropie de fosta sotie si de copil la o distanta mai mica de 100 de metri.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 59