Poliția Locală Iași scoate la concurs mai multe posturi

0
75

În această perioadă, Poliția Locală Iași organizează concurs de recrutare în vederea ocupării mai multor funcții publice de execuție în cadrul instituției. Este vorba despre două posturi în cadrul Serviciului de Control Urbanism, de șapte posturi în cadrul Serviciului Siguranța Circulației, de un post în cadrul Compartimentului Presă și Relații Publice, respectiv de un post în cadrul Serviciului Management și Resurse Umane.

În vederea participării la concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării acestui anunţ în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, candidaţii pot depune dosarul de concurs, care va conţine în mod obligatoriu: formularul de înscriere prevăzut–anexa nr.3 din H.G.nr.611/2008 modificată și completată, curriculum vitae- modelul comun european, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii, a certificatelor şi a altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări și copia diplomei de master sau a studiilor postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, după caz.

Concursurile de ocupare a posturilor vor parcurge următoarele etape: selectarea dosarelor de înscriere, proba sportivă (17.09.2018, ora 10.00, la Stadionul Emil Alexandrescu Iași) pentru funcțiile publice de politist local cu excepția funcțiilor publice din cadrul Serviciului Control Urbanism. Afișaj Stradal; proba suplimentară: 17.09.2018, ora 14.00 – dicție, telegenie, stăpânirea limbii române la sediul Poliției Locale Iași, pentru funcția publică din cadrul Compartimentului Presă și Relatii Publice; proba scrisă: 19.09.2018, ora 10.00, la sediul Poliţiei Locale Iaşi; proba de interviu: 24.09.2018, ora 10.00, la sediul Poliţiei Locale Iaşi.

Condițiile specifice pentru fiecare funcție publică de execuție vacantă scoasă la concurs pot fi consultate pe site-ul Poliției Locale Iași sau accesând direct următorul link :

https://www.politialocala-iasi.ro/anunt-angajare/4929/

Tot Poliția Locală Iași așteaptă până pe 28 august dosarele celor interesați de ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 18 posturi contractuale de paznic vacante în cadrul Biroului Pază, Control Acces, Transport Valori – Compartiment Pază Obiective.

Concursul se va derula potrivit următorului calendar: selectia dosarelor, proba sportivă (6 septembrie, ora 09.00, la stadionul „Emil Alexandrescu” Iași, proba scrisă (10 septembrie, ora 09.00, la sediul Poliţiei Locale Iaşi din str. Bucium nr.30 și interviul 13.09.2018, ora 09,  la sediul Poliţiei Locale Iaşi din str. Bucium nr.30.

Persoanele interesate de participarea la acest concurs pot afla condițiile speficice de ocupare a posturilor vacante pe site-ul Poliției Locale Iași sau accesând direct următorul link:

https://www.politialocala-iasi.ro/anunt-concurs/4915/

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here