Au murit unul in bratele celuilalt, la cateva ore distanta, dupa 75 de ani de casatorie. “Asteapta-ma ca vin, te iubesc”

0
59

Un cuplu, casatorit timp de 75 de ani, a murit la cateva ore distanta, tinandu-se de mana. Povestea lor a emotionat pana la lacrimi o lume intreaga, dupa ce a aparut pe internet.

Jeanette si Alexander Toczko se cunosc de la 8 ani si de atunci au fost nedespartiti. S-au casatorit in 1940 si au avut o familie numeroasa, cu cinci copii si au trait in San Diego.

La 96 si 95 de ani, cei doi s-au stins din viata intr-un mod cu adevarat emotionant, demonstrand inca o data ca dragostea lor este nemuritoare.

In urma cu cateva saptamani, barbatul a cazut si si-a rupt soldul si a ramas imobilizat la pat, unde a primit ingrijiri medicale la domiciliu. Asistentele i-au pus patul chiar langa al sotiei, si ea bolnava. Pe masura ce starea de sanatate a sotului se degrada, si sotiei incepea sa ii fie rau.

Dupa mai multe saptamani de chin, cei doi au murit imbratisati, la distanta de cateva ore, asa cum si-au dorit toata viata, sa moara unul in bratele celuilalt, conform Daily Mail.

Povestea lor le-a adus aminte multor oameni de cea din filmul romantic “The Notebook”, doar ca povestea lor de iubire a fost cat se poate de reala si un exemplu al dragostei eterne.

Copiii cuplului au declarat ca au lasat-o singura in camera pe mama lor, pentru a-si lua ramas bun de la sotul ei, cu care a trait alaturi timp de 75 de ani. La scurt timp, s-a stins si ea din viata, langa sotul ei. “I-am spus ca tata a murit. L-a imbratisat si i-a spus ‘vezi, asta e ce ti-ai dorit. Ai murit in bratele mele si te iubesc. Te iubesc, asteapta-ma, vin la tine”. Iar in cateva ore, femeie s-a stins din viata.

“A fost cel mai incredibil moment pe care l-am trait in viata mea, sa vad cum doua persoane isi traiesc ultimele clipe impreuna, atat de intim.” a declarat una dintre asistentele medicale care a avut grija de ei.

Jeanette si Alexander Toczko proveneau dintr-o familie de polonezi imigranti si au inceput sa se intalneasca pe cand erau adolescenti. Apoi, s-au casatorit si au facut cinci copii. In 1971 s-au mutat in San Diego, unde si-au petrecut restul zilelor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here