Biletele valabile pe două zone și abonamentele valabile o zi se pot plăti și cu cardul

0
70

Începând cu data de 17.03.2021, POS-urile din mijloacele de transport în comun vor fi actualizate pentru acceptarea la plată a mai multor categorii de bilete și abonamente. Pe lângă opțiunea inițială de plată a biletelor cu o călătorie de 2,5 lei, vor putea fi achiziționate atât bilete valabile două zone la prețul de 3,5 lei, cât și abonamente valabile 1 zi, la prețul de 10 lei. Instrucțiunile de utilizare vor fi afișate în dreptul fiecărui POS.

În vederea testării, noile titluri de călătorie vor putea fi achiziționate din 5 autobuze urmând ca, în următoarea perioadă numărul autobuzelor să fie extins.

Numerele de parc ale celor 5 autobuze pe care a fost instalat noul soft sunt: 1919, 1981, 1960, 1966 si 1942.

Reamintim faptul că, în cazul în care nu vă este eliberat biletul de către aparat, vă recomandăm să apelați TelVerde (0800 110 427) pentru a anunța situația; dispecerii au obligația de a înștiința echipele de intervenție ale BCR și Telekom despre o eventuală eroare tehnică. Dacă vi s-a întâmplat să plătiți pentru două sau mai multe bilete consecutiv in mod eronat, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului dumneavoastră, pentru a solicita “refuz la plată”, iar suma de bani vă va fi returnată“, sunt recomandarile facute de Cristia Stoica,  directorul CTP Iasi.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here