FOTO. O scoala din Iasi, izolata de ape in urma unei ploi de primavara. Parintii ii cer demisia primarului Chirica

0
105

Situatie injositoare pentru administratia Chirica si ingrijoratoare pentru parintii a sute de copii care invata la Liceul Waldorf din Iasi. Ploaia de primavara care s-a abatut asupra Iasului de ieri noapte a acoperit trotuarele din jurul scolii, curtea unitatii de invatamant si partea carosabila, blocand elevii in scoala si parintii in afara acesteia. Deoarece nicio societate din subordinea Primariei nu a intervenit pentru a gestiona acesta situatie, parintii au apelat la o solutie extrema pentru a-si putea lua copiii din incinta scolii, si au facut ad-hoc un “trotuar” din cauciucuri.

Domnule primar Mihai Chirica, d-voastra cum v-ati putea lua copilul de la școală in astfel de conditii? Bălți de inoti in ele, la propriu… Trotuare inexistente, mocirlă pana la gât…  Bătaie de joc… Bine ca avem coșuri de gunoi de mii de euro bucata”, si-a exprimat revolta Alina Hagiu, una dintre mame.

In timp ce parintii cautau tot felul de solutii pentru a-si salva copii din aceste noroaie, primarul Chirica tinea audiente TV, anuntand cu bucurie ca a alocat peste 30 milioane de euro din banii contribuabililor, catre unele firme de casa, pentru a asfalta unele strazi pe care niste prieteni imobiliari si-au mai ridicat niste blocuri.

Iașul se scufundă? Oribil! De neacceptat! Dacă o rezolvare tehnică nu se găsește de atâția ani, atunci se impune de urgență o rezolvare politică: DEMISIA PRIMARULUI! Primarul Mihai Chirica tace! Luați o barcă, un salvamar și un colac de salvare și mergeți prin oraș, domnule primar. Se îneacă Iașul!”, este mesajul unui alt parinte.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here