Bodyguarzi de Vaslui la Recuperare. O firma de paza care incalca drepturile angajatilor a pus mana pe contractul de paza de la Recuperare

0
80

Serviciile de pază la cel mai modern spital de recuperare din ţară a încpăut pe mâna unei firme de profil din Vaslui. Firma de paza ROMOLD din Vaslui, reprezentata legal de administratorul Vasile Mihoci, a fost declarata castigatoare doar pe criteriul ofertei cu pretul cel mai scazut, fiind-i adjudecat contractul de paza in valoare de 291.532 lei, cu 30 de mii de lei mai putin fata de valoarea estimata a contractului. Respectiva firma nu este la primul contract de prestari servicii cu aceasta unitate medicala. Reamintim faptul ca in anul 2012, firma de paza din Vaslui a fost acuzata de rele tratamente, chiar de un angajat al ei care efectua servicii de paza la Spitalul de Recuperare.
Patronul Romold, o pacaleala in carne si oase
Potrivit Registrului Comerţului societatea Romold SRL a fost înregistrată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Vaslui, strada Războieni. Firma are un capital social subscris de 240.000 de lei, integral vărsat, compus din 24.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Vasile Mihoci, născut pe 1 aprilie 1951, în Vaslui. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de protecţie şi gardă“. Numele lui Vasile Mihoci mai apare şi în societăţile Euro Route SRL, Neo Route SRL, Stasform Consult SRL şi Alfa Security Service SRL (întrerupere temporară de activitate). În anul 2012, societatea şi-a adjudecat contractul „Servicii de pază, protecţie şi securitate a obiectivelor, bunurilor, valorilor aparţinând Sucursalei Electrocentrale Constanţa, precum şi protecţia personalului aflat în incintă, în timpul serviciului“, în valoare de 470.245,63 de lei, atribuit de Electrocentrale Bucureşti SA.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 − 64 =