“Viteii la poarta noua”, in varianta ministeriala. Alexe si Tataru au gangurit in fata portilor ferecate ale celui mai stupid spital COVID

0
69

Vizita electorala a ministrilor Alexe si Tataru la spitalul mobil pentru pacientii COVID care se construieste cu termen electoral in comuna ieseana Letcani, a fost sortita esecului. Cei doi au gasit poarta inchisa si au organizat o conferinta de presa in drum (foto Ziarul de Iasi). Retoric vorbind, care este schepsisul unei deplasari de 800 de kilometri, tur retur, Bucuresti-Iasi-Bucuresti, ca sa behai niste ineptii pe un camp de la marginea Iasului, sa te umilesti, cu atat mai mult electoral, in fata unor porti inchise ale unui spital fantoma? Cine plateste acest deranj financiar fata cap si coada? Citand un catren de sezon, treaba ar fi cam asa “In poarta spitalului inchis/ niste liberali se caca/se sterg cu mastile la cur/le pun la bot si pleaca”. 

In acest timp, presedintele PSD Iasi, Maricel Popa, a postat un mesaj pe Facebook, din care se desprinde ideea ca vrajeala pe care s-au spart 14 milioane de euro, bani de la drumuri, cultura si alte domenii care sucomba incet si sigur acum, este mosia sa proprie, pe care o incuie si o descuie cand vrea, dar pe care nu o va deschide prea curand:

La Letcani, unde amplasam spitalul mobil, nu este casa fara stapan. Nu vine Costel Alexe pe mosia lui si face ce vrea. Acolo avem gestiune de milioane de euro. Nu poti asa sa spui arogant ca tu, ministrul Drujba chemi presa la Letcani. Sunt in derulare tot felul de proceduri legale, dar si tehnice si nu cred ca este locul oportun pentru vizite cu caracter strict politic. Acolo nu sunt copaci de taiat si nici capre negre de impuscat. Sa faceti ce, la Letcani, domnilor? Sa verificati spitalul lu’ Popa? Va garantez ca se va face. O sa va invit la inaugurare. La fel cum ii voi invita si pe ministrul sanatatii, dar si pe prefect“, a spus Maricel Popa.

Balacarelile infecte vor continua. Este campanie electorala, nu exista investitii pentru sanatate!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here