Camelia Bogdanici, candidatul UNPR la Primaria Iasi. Marin Burlea, propunerea pentru CJ

0
63

UNPR Iași a lansat astazi, 28 februarie, candidații la primăria municipiului Iași și la primăriile orașelor Târgu Frumos, Hârlău și Podu Iloaei. La evenimentul organizat la Casa de Cultură a Studenților au luat parte peste 500 de membri și simpatizați ai UNPR.

Candidatul UNPR la Primăria Municipiului Iași este Camelia Bogdănici, deputat în Parlamentul României, medic oftalmolog și cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T Popa” Iași. La lansarea candidaturii, deputatul UNPR i-a avut aproape pe membrii familiei, fiul și părinții, care au urcat pe scenă pentru a o susține. ”Cred că avem suficiente femei puternice care au în spate un bărbăt puternic, dar eu am în spate o echipă puternică și acest lucru este esențial. Iașul are nevoie de o astfel de echipă puternică, de un primar puternic, un primar care să facă legătura între înțelepciunea ieșenilor maturi și entuziasmul tinerilor. Mă bucur că societatea civilă ieșeană are o voce din ce în ce mai prezentă, se implică tot mai mult în proiectele orașului și cred că asta înseamnă că ar putea fi aleasă și o femeie pentru funcția de primar” a declarat Camelia Bogdănici.

”UNPR are ca vârf de lance doi renumiți medici ai Iașului, pe doamna Camelia Bogdănici la Primăria Municipiului Iași și pe domnul Marin Burlea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași. Sunt oameni cu o notorietate crescută, recunoșcuți și apreciați pentru activitatea lor profesională, dar și parlamentari care au o contribuție importantă în ceea ce înseamnă sănătatea și legiferarea ei în Parlamentul României”, a precizat deputatul Gheorghe Emacu, președinte UNPR Iași.

Pentru Primăria Târgu Frumos, UNPR îl susține pe medicul chirurg Ali Ghneim, la Hârlău pe profesorul Daniel Lungu, iar la Podu Iloaei pe inginerul agronom Vasile Cătărău.

Alături de echipa UNPR Iași, coordonată de președintele Gheorghe Emacu, la lansare au participat si Valeriu Steriu, coordonatorul campaniei electorale UNPR la nivel național, și Daniel Geantă deputat UNPR.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 58