Campanie inedita pe malurile Ciricului, pentru sustinerea unei cauze umanitare

0
112

Fundatiile Link Romania si Ancora aduc pe piata locala un nou concept de campanie umanitara. Pe 8 septembrie, de Sfanta Maria, cele doua ONG-uri din Iasi vor derula o campanie umanitara in zona Lacului Ciric pentru a strange banii necesari cumpararii de rechizite pentru cativa zeci de elevi saraci din mediul rural.  
Vânzători și cumpărători se adună într-o parcare și toată lumea are de câștigat. Iar cei mai câștigați vor fi aproximativ 60 de copii de la școli din mediul rural din județul Iași, care vor începe anul școlar cu rechizitele necesare.
Dacă ai lucruri pe care ai vrea să le vinzi simplu și rapid, vii și parchezi, deschizi portbagajul mașinii, îți expui lucrurile și începi să vinzi. Plătești o taxă de 30 de lei, prin care se va susține cauza rechizitelor, însă îți vei recupera ușor investiția.
Dacă vrei să găsești lucruri interesante sau utile, la prețuri foarte bune, vino să arunci o privire la târg. Te costă 3 lei intrarea, bani ce vor merge spre achiziționarea de rechizite, dar s-ar putea să te alegi cu lucruri pe care le cauți de mult timp, la un preț excelent.
Iar dacă vrei doar să donezi rechizite sau cărți pentru elevi de clasele I-VIII, te așteptăm cu drag. Vom asigura o atmosferă plăcută, vei putea bea o cafea și vei putea continua apoi cu o plimbare în zona Ciric”, este apelul facut de Miriam Foszto (18 ani), reprezentant al Fundatiei Link Romania, aflata, cu ocazia acestui concept care ii apartine,  la botezul actiunilor umanitare.
Vânzătorii trebuie să respecte următorul regulament:
1. Produsul vandut trebuie sa fie de o calitate satisfacatoare pentru cumparator.
2. Preturile trebuie sa fie accesibile pentru toti cumparatorii, iar vanzatorii trebuie sa fie dispusi sa negocieze.
3. Este interzisa comercializarea produselor alimentare de orice fel (din comert sau pregatite acasa).
4. Produsele cosmetice sau de igienă pot fi puse la vanzare doar daca sunt sigilate. 
5. Toate bunurile vandute nu trebuie sa puna viata cumparatorului in pericol.
Pentru o bună organizare, oricine vrea să vândă trebuie să se înscrie printr-un mesaj privat pe pagina evenimentului.”

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here