Caravana MasterChef ajunge in acest weekend la Iasi!

0
77

Gustul preselectiilor MasterChef va cuprinde in acest weekend Iasul! Sambata, 30 mai, incepand cu ora 09:00, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la hotel Unirea din Iasi cu un preparat care le poate aduce un loc in bucataria MasterChef!

Pana in prezent, sute de participanti s-au prezentat la preselectiile din Bucuresti si Cluj-Napoca cu o varietate de preparate surprinzatoare: de la feluri principale reinterpretate, la deserturi inedite sau supe extravagante.

Cel mai urmarit show culinar, MasterChef, a reusit sa schimbe perceptia romanilor asupra domeniului culinar. Pe langa probele incendiare si testele sub presiune la care au fost supusi, concurentii au avut sansa de a cunoaste adevarati profesionisti ai domeniului culinar si de a lucra in conditiile reale dintr-o bucatarie profesionista.

Dupa preselectiile din acest weekend, caravana MasterChef se va intoarce pe 7 iunie in Bucuresti (Hotel Ibis, Gara de Nord, incepand cu ora 09:00) pentru a mai oferi o sansa celor care nu au apucat sa se prezinte la preselectii! Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti pentru un nou sezon senzational care va reuni cu siguranta probe incendiare, ingrediente spectaculoase si concurenti extrem de competitivi!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here