Care este salariul lui Răzvan Simion la Antena 1 şi ce pensie alimentară le va plăti copiilor

0
78

La doar o zi după ce a confirmat despărţirea de soţia sa, Diana, Răzvan Simion, de la emisiunea Neaţa, a postat pe un site de socializare un nou mesaj, destinat celor care au oferit presei detalii despre relaţia lor de cuplu.
Conform unor surse, partenerul lui Dani de emisiune câştigă, lunar, la Antena 1 aproximativ 5000 de euro. Din această sumă, el va trebuie să le vireze copiilor şi Dianei suma de 2000 de euro.
Răzvan Simion vorbeşte despre soţia sa folosind cuvinte extrem de frumoase, reacţia sa fiind declanşată, cel mai probabil, de faptul că aşa zişi apropiaţi ai celor doi au dezvăluit presei că prezentatorul TV ar fi fost “terorizat” de gelozia soţiei în timpul mariajului.
Când doi oameni hotărăsc, în maturitatea lor, să lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasă scrisă vreodată, fără finalul “…şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi…”, se găsesc mulţi “prieteni adevăraţi”, care sub umbra redundanţelor ” surse apropiate” să lase veninul produs de propriile neîmpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfâşiate.
Dragi “surse apropiate”, aflaţi de la mine că am trăit 15 ani lângă una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, lângă o femeie ce m-a învăţat să fiu răbdător şi să investesc în oameni, ce mi-a îngrijit rănile provocate de urcuşul până pe stânca pe care stau, mi-a adormit copiii în serile când eu băteam ţara în lung şi-n lat, mi-a schimbat felul în care citesc sau mă bucur de muzică şi filme, mi-a bucurat nopţile şi zilele deopotrivă, aşa cum mi-a adus pe lume două motive, Ianca şi Tudor, pentru care eu să lupt cu suflete contorsionate ce-şi dau cu părerea deşi nimeni nu le-a cerut acest lucru.
Oamenii maturi îşi cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate şi toate declaraţiile “apropiaţilor” fac doar să ne întărească prietenia sinceră în care s-a transformat dragostea noastră de peste un deceniu. Ianca, Tudor, aflaţi de la părinţii voştri că “sursele apropiate” au dispărut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru“, a comentat Răzvan Simion printr-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here