Casa artistei de muzică populară, Laura Lavric, mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale

0
75

Momente de panică pentru artista de muzică populară Laura Lavric. Casa artistei a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar pompierii au intervenit cu șapte autospeciale. Se pare că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, în magazia de lemne.
Casa părintească a Laurei Lavric, aflată în satul Costișa, județul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări. Totul a avut loc în noaptea dintre sâmbătă spre duminică. „Casa nu era asigurată. Nici nu valora mult. Nu a fost un pericol pentru celelalte case” , a spus Laura Lavric la Antena 3.
„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcțiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuințe învecinate’, au transmis pompierii militari suceveni. Focul a fost lichidat în jurul orei 2.40. „Au ars casa de locuit pe o suprafață de 80 mp, o magazie de lemne pe 20 mp, un depozit de furaje și un adăpost de animale pe câte 30 mp fiecare. Au mai ars circa 2 tone lemn de foc, 4 tone de furaje și bunuri casnice.Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here