Cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, “Asaltul Lupilor”, va avea loc în capitala Moldovei pe 19 mai 2019

0
61

După prima etapă de înscrieri, s-au înregistrat în jur de 400 (patru sute) de participanți organizați mai mult pe echipe decât individual (multe echipe de peste 15 persoane de la săli de fitness și companii) – caracteristică ce deosebește Iașul de București – unde la precedentele cinci ediții echipele cu 3-7 membri au predominat.
“Venim în premieră în zona Moldovei și suntem bucuroși să ne confirmăm că la Iași bate Ceasul Unirii. Participanții înscriși au înțeles imediat că este vorba despre un eveniment sportiv non-tradițional, necompetitiv dar care reprezintă o provocare pentru orice persoană. Ieșenii au format echipe mari și mici pentru a putea participa împreună, indiferent de aptitudinile și condiția fizică, concentrându-se pe ajutorul reciproc și necondiționat între sportivi, pentru atingerea țelului comun – trecerea liniei de sosire de către toți membrii echipei” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”
Evenimentul constă în parcurgerea de către participanți, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv. Evenimentul este organizat de Asociația RunCorp și reprezintă un concept 100% românesc și nu o franciză.
În lunile ianuarie și februarie 2019 se desfășoară etapa a II-a de înscrieri urmând ca în lunile martie și aprilie să se deschidă a III-a și ultima etapă. Organizatorii au pregătite și pachete corporate (ocazie perfectă de expunere prin branduirea obstacolelor, pentru a programa activități de team-building, șamd) cât și posibilități de sponsorizare sau parteneriat pentru diferite activități logistice – cum ar fi cazare pentru participanții din alte orașe – sau de promovare, cum ar fi parteneriatele media sau alte tipuri de colaborare.
Echipele partenerilor pot crea grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” – pe lângă cele formate deja atât în Iași cât și în restul Moldovei, respectiv Galați, Bacău sau Chișinău. În cadrul acestor grupuri, se organizează întâlniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viață sănătoasă promovată intens în cadrul evenimentului.
În plus, aceste echipe se pot antrena cu titlu gratuit, în cadrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, Enduro Ranch – parcul privat care găzduiește pe 19 mai 2019 renumita cursă cu obstacole.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here