Tatal-impresar da vina pe mediul de afaceri iesean pentru esecul rasunator al fiicei-vedeta

0
65

Semifinala Eurovizion, gazduita la Sala Polivalenta din Iasi, a starnit un val de comentarii in social media, cu privire la prestatia lamentabila a artistilor ieseni, dar si la faptul ca Iasului ii lipseste cu desavarsire o sala pentru evenimente de o anume anvergura.

Punctand prima parte a dezbaterilor de idei, prestatia trupei care a reprezentat Iasul – The Four, a avut o prestatie lamentabila, cele doua soliste prezentandu-se in competitie ca niste mate lesinate cu vocile incordate de emotie sau lipsa de talent. Prestatia buna a acordeonistului Bogdan Balta nu a reusit sa acopere neajunsurile esentiale ale trupei.

„Cine a sponsorizat evenimentul?! Primaria, CJ, Politia Locala, Politia Judeteana, ISU, etc, adica toate institutiile Statului din Iasi plus Cotnari, care nici macar nu a fost in stare sa dea cate o amintire la fiecare concurent. Unde sunt firmele potente economic ale judetului?! Sau totul e de carton?! Un spectacol realizat din saracie intr-o sala a saraciei comuniste. Cine a cheltuit cel mai mult?! Concurentii, de la piese, tinute, antrenori, deplasari etc. Atat a putut TVR si Romania pentru cei din Iasi!”, a rabufnit imediat dupa competitie Catalin Urtoi, tatal Alexiei Urtoi, solista trupei The Four.

Manat de ambitii politice, nicidecum civice, imediat dupa semifinala Eurovizion, Urtoi a tinut sa faca niste precizari pe facebook.

Nu este un proiect politic personal ci o constatare de bun simt dupa ce am analizat infrastructura acestui oras. Iasul are nevoie urgenta de o sala de concerte moderna – 20 milioane euro, o sala polivalenta moderna – 60 milioane euro sau refacerea Salii Polivalente actuale pentru competitii sportive de copii si tineret.- 20 milioane euro”, a spus acesta.

Nu de aceeasi parere au fost si sefii Primariei care, intr-un comunicat facut parca la o bere prin Palas au titrat un rasunator succes al semifinalei Eurovizion, „un show de nivel european”, chiar daca la nivelul precizat nu s-au ridicat nici concurentii, nici sala si nici sonorizarea.

Un spectacol de nivel european a avut loc duminică, 27 ianuarie, în Sala Polivalentă din Iaşi, unde un public numeros şi entuziast a asistat la prima semifinală a celebrei competiţii muzicale Eurovision”, au punctat comunicatorii Primariei Iasi.

În urma deliberărilor juriului, Trooper, Teodora Dinu, Dya & Lucian Colareza, Claudiu Mirea şi Bella Santiago au fost aleşi pentru finala care va avea loc pe 17 februarie 2019, la Bucureşti. A şasea finalistă, Mirela Vaida, a intrat în finală graţie votului telefonic exprimat de telespectatori. A doua semifinală a selecţiei naţionale Eurovision România va avea loc la Arad, pe 10 februarie.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here