Chirica recunoaste ca si-a luat concediu pentru a-l salva pe cumatru Harabagiu

0
54

Edilul Iasului a recunoscut, in urma cu putin timp, prin intermediul echipei sale de comunicare, faptul ca asa-zisul sau concediu de odihna, luat in chiar ziua in care viceprimarul exclus din partid, Gabriel Harabagiu, era somat sa predea mandatul de consilier catre PSD, a fost o cacialma menita sa-l salveze pe cumatrul sau.

Perioada de concediu la care edilul-șef a decis să apeleze, în condițiile legii, începând cu data de 22 martie, nu este generată de nevoia de odihnă a acestuia, ci reprezintă o reacție administrativă și legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democrației în oraș, prin tentativa brutală de a interveni în funcționarea normală a Primăriei Municipiului Iași. De altfel, după cum primarul a declarat public, abuzurile PSD au fost atacate de către acesta și prin acțiuni în instanță care vizează inclusiv aspecte penale ale demersurilor partidului”, au precizat comunicatorii lui Chirica.

Reamintim faptul ca primarul Iasului a intrat in concediu de odihna cu o zi inainte de vineri, atunci cand prefectul a semnat ordinul de încetare a mandatului viceprimarului Harabagiu, la cererea Organizaţiei Judeţene a PSD, delegandu-i atributiile de primar tocmai celui vizat de ordinul de prefect.

Dupa un pomelnic al aparitiilor publice pe care edilul le-a avut in perioada sa de concediu, aceiasi comunicatori care suprasatureaza organigrama Primariei pe aceasta schema de reprezentare a institutiei, au reusit sa arunce intr-un labirint orice inteles al limbii romane.

În fine, în această după-amiază, la Palatul Roznovanu, primarul Mihai Chirica a revenit la Palatul Roznovanu, unde a analizat un document privitor la înscrierea Municipiului Iași în rândul orașelor unioniste și a studiat proiectele propuse pentru ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de vineri, 30 martie, multe dintre acestea fiind deosebit de importante, validate prin semnătura primarului Mihai Chirica, acesta renunțând oficial în prealabil la concediul de odihnă”, arata echipa de comunicare.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 − 24 =