Cohortele de impostori politici, pregatite sa ia cu asalt Piata Unirii pe 24 ianuarie, in frunte cu Ciolacu si Ciuca

0
50

Cheltuielile Primăriei din acest an cu organizarea manifestările dedicate Unirii Principatelor Române de pe 24 ianuarie se ridica la 135.000 lei.
Programul manifestarilor din Piaţa Unirii va debuta la ora 10.00, un concert de muzică populară, un ceremonial religios, alocuţiuni ale oficialităţilor locale şi centrale, depunerea de coroane şi jerbe de flori la Ansamblul statuar al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o defilare militară şi prinderea celor prezenţi în Hora Unirii.
La finalul evenimentului, după ora 12.00, Primăria va oferi participanţilor plăcinte „poale’n brâu”, vin fiert şi ceai, in timp ce la Mănăstirea Sfinţii Trei Ierarhi va avea loc o slujbă de pomenire şi depunerea de coroane la mormântul domnitorului Alexandru loan Cuza. În seara zilei, pe traseul Piaţa Unirii – Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt – Palatul Culturii va avea loc o retragere cu torţe a militarilor din Garnizoana laşi.
În ceea ce priveşte oficialităţile centrale, sunt aşteptate vizitele celor mai urati romani – premierului Marcel Ciolacu, a şefului Senatului Nicolae Ciucă, alaturi de alti ministri din Guvern, dar si reprezentanti ai diverselor partide politice, tinand cont de faptul ca in acest an vor avea loc patru runde de alegeri, iar impostorii politici nu vor scapa un astfel de moment de publicitate gratuita.
Anul acesta se împlinesc 165 de ani de la momentul unirii Moldovei cu Ţara Românească. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 60