Sara are 2 ani si are nevoie urgenta de ajutor. Ea s-a nascut cu o malformatie la coloana care o poate face sa paralizeze in orice clipa

0
86

Sara s-a născut cu hemivertebră lombară, o malformație congenitală la coloană, extrem de rară, care o poate face să paralizeze dacă nu va fi supusă unei intervenții chirurgicale cât de curând posibil.
Când avea doi anișori, am ajuns la doctorul Alexandru Thiery care a spus că o poate opera în țară, la Spitalul Monza din București. Am simțit că e un semn divin, fiind o operație rară și complicată! Sara, în momentul de față, are vârsta de 2 ani și 2 luni, merge și se dezvoltă ca un copil normal dar acea vertebră crește o dată cu restul corpului, povestește mama fetiței, Ilona Velniță.
Din salariul unei asistente medicale și din cel al soțului ei, șofer de meserie, nu poți strânge 15.000€ într-un timp scurt, motiv pentru care cei doi tineri de 31 de ani au apelat la noi, sperând că de Anul Nou vor trăi cea mai mare bucurie pe care o pot avea doi părinți cu copilul bolnav – să-și vadă fiica scăpată din orice pericol.
La fel ca orice dar de sărbători, și șansa la o viață normală pentru Sara poate fi cumpărată. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate achita operația de care are nevoie fetița de doi anișori. Rezoluția noastră de Anul Nou este să o vedem pe Sara sănătoasă și voioasă, bucurându-se de viață, liberă, fără teamă, alături de părinții ei! Împreună o putem împlini!
Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele SARA VELNITA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here