Crater deschis de ApaVital in Rond 28. Mai multe cartiere, printre care Alexandru cel Bun si Dacia, raman fara apa potabila

0
66

În scopul înlocuirii unui robinet vană defect de pe conducta de aducțiune de 1000 mm diametru din B-dul Alexandru cel Bun, miercuri 12 iulie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din cartierele Dacia, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân și Cicoarei.

Lucrările se vor desfășura în carosabil, in rondul de la Biserica Sf. Nectarie, cu restricție parțială de circulație în zona de intervenție, pe un singur sens.

Toat astazi, in vederea remedierii unei pierderi apărută la o conductă, până la ora estimată 12.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din aleea Tudor Neculai (parțial) și strada Valea Adâncă.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 8