Crima cu premeditare la Maternitatea Cuza Voda din Iasi! Femeie cu fatul mort in ea de 4 zile, lasata sa agonizeze pe motiv ca are COVID

0
72

Un caz ingrozitor a fost descoperit de reporterii AhoraPress la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. In numele COVID, femeile internate la acest spital al mortii sunt lasate sa agonizeze cu feti moti in pantece. Patru zile a stat o mama cu fatul mort, fara ca acesta sa fie extirpat, pe motiv ca nu i-a ajuns rezultatul COVID.

Sora de a mea este internta la spitalul Cuza Vodă din Iași, însărcinată în 8 luni cu fătul mort de 4 zile și nu se ia nici o măsură de a scoate fătul. I se spune ca este suspecta de Covid și ca trebuie sa aștepte acel test… Dar ia nu reprezinta nici o simptoma. In tot acest timp nu a venit un doctor sa o consulte, doar asistenta și infirmiera o mai vizitează din când în când. Suntem disperați, nu mai știm cu cine putem lua legătura. Nimeni nu ne spune nimic. Nu-i da voie sa vorbească cu noi…De fapt, nimeni nu iese sa ne spună nimic ce se întâmplă acolo. Ea are 20 de ani și o așteaptă o fetiță acasă”, este apelul disperat facut de sora acestei paciente inchise in Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu fatul mort in ea de 4 zile.

Zece telefoane au fost date de reporterii AgoraPress la aceasta unitate medicala si fiecare satrap al mortii angajat acolo s-au declinat responsabilitatea catre alte clinici. Robert Danca, mangerul acestei inchisori medicale nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere, ca de altfel nici reprezentantii Colegiului Medicilor. E weekend si nimeni nu se complica cu salvarea unei vieti umane.  Practic, aceste mizerii umane prin mainile carora a trecut aceasta femeie, au condamnat-o la moarte in mod voluntar prin lipsa oricarui ajutor medical de urgenta de care trebuia sa beneficieze pacienta.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here