Cristian Pușcaș – noul director general Veolia Energie Iași

0
56

Veolia Energie Iași (VEI) anunță preluarea funcției de director general al companiei de către Cristian Pușcaș.

Inginer de profesie, Cristian Pușcaș și-a început cariera la Combinatul Metalurgic Câmpia Turzii și a acumulat o experiență vastă de peste 25 de ani în business management, coordonare de investiții și leadership, atestată și prin trei MBA-uri obținute la ASEBUSS. Din 2008, Cristian Pușcaș a contribuit la coordonarea unor proiecte strategice de investiții, la optimizarea structurii organizatorice, fluxurilor și procedurilor de lucru, dar și la motivarea și dezvoltarea profesională a echipelor.

Odată cu preluarea funcției de director general al Veolia Energie Iași, Cristian Pușcaș va avea în vedere atingerea mai multor obiective, în acord cu obiectivele de business ale companiei, precum eficientizarea operațiunilor și asigurarea calității serviciilor oferite. Cristian Pușcaș va pune, de asemenea, accent pe o mai mare orientare către client și pe încurajarea performanțelor la nivel de echipă.

Veolia Energie Iași este o companie care investește constant în a le asigura în mod continuu ieșenilor servicii de înaltă calitate și cred că experiența pe care am acumulat-o în ultimii 25 de ani se potrivește cu direcția de business și valorile companiei. Mă voi asigura că Veolia Energie Iași continuă să fie un partener de încredere pentru Iași care oferă nivelul de confort așteptat de fiecare cetățean de la o companie activă în zona de utilități. Această nouă poziție este o provocare pentru mine, dar sunt sigur că alături de echipa VEI vom atinge toate obiectivele stabilite la nivel local, dar și la nivel de grup”, a declarat Cristian Pușcaș, director general Veolia Energie Iași.

În 2018, Veolia Energie Iași, parte a grupului Veolia, își propune să continue creșterea eficienței globale a sistemului de termoficare al orașului, dar și creșterea calității serviciului la clientul final prin modernizarea sursei de producere în cogenerare din CET 1, reabilitarea rețelelor termice, programe de reabilitare a conductelor din subsolurile blocurilor, reabilitare a conductelor de distribuție a apei calde de consum în blocuri, montare de stații de tratare, montare de pompe de recirculare apa caldă și de robineți termostatici, achiziția și montarea de contori de energie termică cu citire la distanță.

Veolia Energie Iași își reiterează în fiecare lună promisiunile de a aduce locatari toate beneficiile racordării la sistemul de distribuție pe orizontală: căldură și apă caldă instant, costuri mai mici pentru încălzire față de cei cu centrale de apartamente individuale, control direct asupra costurilor și a temperaturii ambientale prin termostatul și contorul digital.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 − 50 =