Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău bolnavă de cancer, a ajuns la o clinică din Turcia!

0
58

Ea este Daniela Vladoiu și are 27 de ani ! În urma cu 8 luni a fost depistata si operata de cancer de col uterin. Cazul Danielei Vlădoiu, tânăra bolnavă de cancer, a generat o mobilizare fără precedent la Buzău. Sute de oameni au răspuns apelului umanitar lansat de mai mulţi buzoieni cu suflet mare şi astfel, în mai puţin de o săptămână, pentru plecarea ei la clinica de specialitate din Turcia s-au strâns aproape 10 mii de euro. Aseară, Daniela, însoţită de fratele ei, a plecat către Turcia, acolo unde, o echipă de medici oncologi au invitat-o pentru investigaţii în urma cărora cu toţii vom afla dacă ea poate fi operată de cancerul ce-i macină trupul.
Aseară, în jurul orei 22:00, în casa Danielei se făceau ultimele pregătiri pentru plecarea sa în Turcia. Oameni de bine au ajutat-o pe tânără să găsească o ambulanţa privată care, contra unui cost relativ redus, să o transporte până la clinica Anadolu. În pofida verdictului crunt dat de medicii din Bucureşti şi a durerilor insuportabile pe care le îndura de câteva săptămâni, aseară, Daniela şi-a adunat toată puterea sufletească de care poate da dovadă un om atât de greu încercat. O motivează şi băieţelul ei, de nici 3 ani, pe care vrea să îl vadă crescând. Deşi toate rudele adunate acasă la ea erau extrem de tensionate şi stresul plecării se citea pe chipul lor, Daniela zâmbea optimistă, cu gândul că din Turcia se va întoarce cu o veste bună.
Astăzi, la prânz, Daniela a fost internată la clinica din Turcia. Alături de ea stă fratele ei. Medicii i-au recoltat probe de sânge pentru analize şi au făcut o transfuzie pentru stabilizarea pacientei care, zilele următoare, va fi expertizată şi la un tomograf.
Daniela are 27 de ani. În urmă cu 8 luni, ea a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. În urma analizelor, a ajuns acum să fie trimisă acasă de medicii români, fără să îi mai fie dată vreo șansă. Rudele au aflat însă că salvarea ar putea veni din Turcia, unde tânăra poate fi operată și ajutată să supraviețuiască. Investigaţiile de la clinica la care a ajuns vor certifica dacă Daniela poate fi operată, situaţie în care intervenţia chirurgicală ar costa 50.000 de euro. În aceste condiţii, campania umanitară continuă, astfel că oamenii care vor să ajute pot dona bani în următoarele conturi:
RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 – pentru depuneri în lei
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 – pentru depuneri în euro, conturi deschise pe numele Vlădoiu Daniela. De asemenea, familia poate fi contactată la numărul de telefon 0762.757.519.
Reamintim, Daniela Vlădoiu suferă de cancer iar medicii din România i-au mai dat de trăit o lună, cel mult două.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − = 90