DJADP ataca primele primele tronsoane de drumuri judeţene spre Tomesti, Sinesti, Rediu, Tibanesti si Dagata

0
62

Consiliul Judeţean, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Iaşi, continua lucrările de reparaţii la o serie de drumuri judeţene. În această perioadă se lucrează pe DJ 248 (Tomeşti-Holboca) şi DJ 249E (Tomeşti-Chipereşti). Totodată, au fost finalizate lucrările pe DJ 282 (Rediu-Vânători-Horleşti-Movileni-Gropniţa) pe o portiune de 25 km, DJ 208K (E85-spre Cristeşti), DJ 208F (Tătăruşi-Iorcani), DJ 280D (Ruginoasa-Heleşteni). Lucrările se realizează prin metoda stropirii succesive. Costurile acestor lucrări se ridică la suma de 1.056.070 lei.

S-a demarat procedura de scoatere la licitaţie pentru reparaţii curente a 3 tronsoane de drum judeţean: DJ 280E (Iaşi-Rediu, pe o porţiune de 330 m), DJ 280 (Dagâţa, pe o porţiune de 600 m) şi DJ 246 (Ţibăneşti-Dagâţa, pe o porţiune de 600 m).

Lucrări de modernizare a drumurilor judeţene

Consiliul Judeţean Iaşi, prin Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) a lansat procedurile pentru refacerea a peste şase kilometri de drum judeţean (DJ 207A şi DJ 248D).
Proiectul are o valoare de aproape 10 milioane lei, iar pe data de 31 august vor fi deschise ofertele în urma organizării licitaţiei, urmând ca până la data de 15 septembrie să fie finalizată atribuirea şi să se semneze contractul. Primul tronson, cu o lungime de 4 km, asigură legătura între comuna Sineşti şi limita judeţului Neamţ. Al doilea tronson care va fi modernizat are o lungime de 2 km şi se află în Zona Metropolitană Iaşi (Păun – Tomeşti – DN28). (G.M)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here