Doliu în medicina românească. Un cunoscut medic chirurg şi-a luat viaţa

0
78

Augustin Ilieş, unul dintre cei mai cunoscuţi medici chirurgi din Vaslui, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, luni la amiază. Din păcate, eforturile colegilor acestuia de la SMURD nu l-au putut salva.
Ehipajele medicale de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe medicul Augustin Ilieș. Acesta a fost găsit spânzurat în balconul locuinței sale de către soția care se întorsese de la serviciu. “Din păcate nu am mai putut face nimic decât să constatăm decesul colegului nostru. Este o mare pierdere pentru Spitalul Județean Vaslui cât și pentru orașul Vaslui”, a declarat Carmina Piserul, medicul urgentist venit să-i salveze viața doctorului Ilieș, scrie vremeanoua.ro.
Reamintim faptul ca raposatul medic chirug Augustin Ilies s-a pensionat anticipat in cursul lunii aprilie dupa o cariera mareata de apropae 30 de ani. Numele medicului a fost vehiculat in scandalul de coruptie de la Spitalul Judetean din Vaslui, acolo unde ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie(DGA) au descins in cursul zilei de 9 februarie 2015. Augustin Ilieş este cel care in anul 1980, a infiintat Sectia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Judetean Vaslui, unde ramane sef pana la iesirea la pensie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here