Donează ore de terapie micuților cu autism de la Surâsul Albastru, cumpărând eșarfa HOPE !

0
59

Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită în fiecare an pe 3 decembrie, Asociația „Surâsul Albastru” lansează campania umanitară „Hope for a Blue Christmas”, prin care își dorește să vină în ajutorul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Demersul este un proiect social, de suflet, o continuare a concertelor caritabile, organizate timp de cinci ani în beneficiul micuților cu autism. Pentru această campanie a fost creată o colecție de eșarfe, fulare și șaluri, pe care asociația le oferă spre vânzare tuturor celor care vor să ofere un dar deosebit de sărbători, dar și să ajute un copil cu tulburări din spectrul TSA să primească terapia atât de necesară evoluției sale. Eșarfele, realizate din materiale deosebite, pot fi achiziționate fie de la sediul asociației, fie de la târgurile de sărbători care vor fi deschise în Complexul Palas, care a acceptat din nou să ofere sprijin și a pus la dispoziție spații pentru standuri.

„Cumpără, dăruiește și donează”, aceasta este invitația pe care o lansăm către toți ieșenii care vor să ofere un cadou de suflet de sărbători, iar eșarfa HOPE poate fi darul perfect.

„Darul este modul nostru de a ne apropia de oameni, de a le arăta cât de mult contează pentru noi în fiecare clipă. Și cum putem face acest lucru mai bine decât printr-un nou proiect de suflet? Este vorba despre Hope For A Blue Christmas, o campanie dedicată copiilor cu autism, pe care îi cunoașteți și alături de care ați fost de multe ori cu daruri, cu îmbrățișări, cu speranțe pentru un viitor mai bun și cu iubire. Vă invităm și pe dvs să fiți martorii acestui miracol, să oferiți speranță și să vă bucurați de darurile din campania Hope For A Blue Christmas, a spus Cristina Nichita, vicepreședintele Asociației „Surâsul Albastru”. Sumele adunate vor fi folosite pentru a asigura terapia micuților cu autism din centru. Campaniei i s-a alăturat, în calitate de ambasador, și îndrăgita actriță Erica Moldovan, dar și copii și adolescenți – Giulia Mistreanu (elevă în clasa întâi  la Școala „Alexandru Cel Bun), Medeea Biholar (elevă în clasa a VIII-a, Liceul „Vasile Alecsandri”) și Yasmina Casandra Cruceanu (elevă în XI-a la Liceul „Vasile Alecsandri”).

Vă așteptăm să faceți parte din proiectul „Hope For A Blue Christmas”, așa cum ați fost alături și de concertele din proiectul Poveste de Moș Nicolae pe care, din păcate, nu le mai putem organiza din cauza pandemiei de COVID care ne-a dat viețile peste cap. Din fericire, vă avem alături pentru a oferi mereu speranță copiilor cu autism.

Pentru foarte mulți dintre noi, autismul este o poveste necunoscută, în care personajele sunt părinți și copii care pare-se că nu reușesc să comunice între ei. În fapt, autismul este o tulburare destul de gravă, care afectează tot mai mulți copii care, cândva, vor ajunge adolescenți și adulți care vor avea nevoie de ajutor și dacă nu le vom cunoaște nevoile nu vom ști cum putem să-i sprijinim.

Fii și tu unul dintre cei care vor ajuta copiii cu autism să se integreze în comunitate și să aducă plusvaloare!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here