Drogat depistat de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu din Iași

0
60

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost surprins de către jandarmi în timp ce se apropia de eleve și le oferea pliante pentru servicii de videochat, în parcarea unui liceu din Iași.
Bărbatul era în posesia substanțelor interzise și avea doi câini periculoși, unul dintre ei fără botniță, motiv pentru care a fost sancționat și condus la sediul Poliției.
Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iaşi a observat, într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoşi, unul dintre ei neavând botniţă. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărţindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat”, se arata intr-o informare a Jandarmeriei.
După ce şi-a verificat identitatea în aplicaţia E-DAC, s-a descoperit că pe numele bărbatului în vârstă de 38 de ani există o semnalare, astfel că a fost condus la Poliție.
De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală de culoare brun-verzuie. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată şi sancţiunea contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul câinilor periculoşi”, a menţionat sursa citată.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here