Europarlamentarul Cătălin Ivan: Da există statul paralel Este însuşi Liviu Dragnea un om putred de bogat

0
60

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, duminică, într-0 postare pe Facebook, că liderul PSD, Liviu Dragnea, este exponentul cel mai notoriu al „statului paralel” şi că acesta ar fi „un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, şi care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci”.
Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, şi care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci. În Teleorman şi, acum, în Romania, săracii devin tot mai săraci în timp ce afacerile lui Vâlcov şi Dragnea prosperă. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.
El spune că a citit „cu tristeţe şi dezamăgire”rezoluţia adoptată, vineri, la Băile Herculane, de Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, împotriva ”statului paralel”
Liviu Dragnea şi cei din jurul său sunt tot mai rupţi de realitate. PSD este deturnat cu bună ştiinţă de la scopul său real, de partid de stânga, şi este târât într-o luptă cu un duşman imaginar, un rău general care vine de undeva, din afară dar şi din ţară, de la servicii, de la multinaţionale, de la bănci, de la ambasade, de oriunde, mai puţin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie să fie convinşi că, deşi nu este clar cu cine şi pentru ce luptă, miza este uriaşă, iar generaţiile viitoare le vor fi recunoscătoare. Vorbim de acei câţiva politicieni şi funcţionari publici, extrem de bogaţi, lucrători toată viaţa lor la stat, membri ai unor reţele transpartinice de tip mafiot menite să fure miliarde de euro din banii publici, să treacă după bunul plac proprietăţi ale statului în domeniul privat, în proprietatea lor. România a fost sărăcită de multe miliarde de euro în doar câţiva ani de zile. Afacerile lui Liviu Dragnea cu oamenii lui Traian Băsescu fix în anul 2009, când PSD era în lupta electorală directă cu acesta, spune multe despre agenda ascunsă a actualului lider social democrat”, consideră Cătălin Ivan.
PSD a adoptat la sfârșitul săptămânii, la Băile Herculane, o rezoluție împotriva „Statului Paralel şi Ilegitim”, care foloseşte resurse publice pentru a-i intimida, şantaja sau a-i înlătura pe decidenţii politici. Liderul partidului, Liviu Dragnea a declarat, la finalul Comitetului Executiv Național, că nu este o rezoluția împotriva președintelui Iohannis.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 17