Explozie de furturi la Iasi. Batrane talharite in scari de bloc si furturi in lant din magazine

0
55

Inceputul acestei saptamani a dus dupa gratii mai multi talhari si hoti care actionau pe raza municipiului si judetului Iasi.

La data de 14 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat o tanara, de 26 de ani, din municipiul Iasi, banuita de comiterea infractiunii de furt calificat. Din investigatiile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca, la data de 3 aprilie a.c., in timp ce s-ar fi aflat intr-un mijloc de transport in comun, aceasta i-ar fi sustras telefonul mobil unui barbat, de 48 de ani, cauzandu-i un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vatamate.

Tot in ziua de 14 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un barbat, de 30 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea infractiunii de tentativa la furt. Din investigatiile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca, la data de 4 aprilie a.c., in timp ce s-ar fi aflat in scara unui bloc, din municipiul Iasi, acesta ar fi incercat sa sustraga bunuri din geanta unei femei, de 74 de ani.

La data de 15 aprilie a.c., politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Iasi au identificat un tanar, de 19 ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea infractiunii de furt. Din investigatiile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca, la aceeasi data, acesta ar fi patruns intr-un magazin din municipiul Iasi, de unde ar fi sustras mai multe produse cosmetice, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit reprezentantilor societatii. In baza probatoriului administrat in cauza, tanarul a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introdus in Arestul I.P.J. Iasi.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Politiei Municipiului Pascani au fost sesizati de catre agentii de paza, din incinta unei societati comerciale, cu privire la faptul ca o femeie a sustras produse din magazin. Politistii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetari efectuate, s-a constatat faptul ca o femeie, de 31 de ani, din municipiul Pascani, ar fi intrat intr-un magazin din municipiul Pascani si ar fi sustras un produs electronic, cauzand un prejudiciu de aproximativ 100 de lei. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, fiind predat reprezentantilor societatii comerciale. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here