Facebook-ul a decis noile uniforme pe care le vor purta angajatii RATP incepand din acest an. Vezi cum arata acestea

0
60

Sondajul online inițiat de Primăria Municipiului Iasi cu privire la viitoarele uniforme ale soferilor si vatmanilor RATP s-a încheiat astăzi, 15 ianuarie, la ora 12.00. La consultarea organizată, timp de o săptămână, pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Iasi au participat 1020 de persoane („profiluri” de Facebook). Acestea au putut vota o singură dată, logându-se cu contul de utilizator Facebook.
În urma voturilor exprimate pe această cale, rezultatele sunt următoarele:
– varianta 1 – 279 voturi (27,4%);
– varianta 2 – 417 voturi (40,9%);
– varianta 3 – 324 voturi (31,8%).
Ca atare, viitoarele uniforme ale soferilor si vatmanilor RATP vor fi comandate după modelul propus în varianta 2.
Dincolo de relevanța statistică a sondajului, cred că este o modalitate corectă și transparentă de a ne consulta cu ieșenii în probleme de interes public. Alături de formele clasice de dezbatere, prin întâlniri ori chestionare, vrem să încurajăm și aceste modalități moderne de consultare, cu atât mai mult cu cât numărul utilizatorilor ieșeni de Facebook este considerabil. Am promis că vom deschide Primăria către comunitate, am consultat ieșenii și cu privire la replantarea teilor pe pietonalul Ștefan cel Mare și vom asculta în continuare vocea cetății și în legătură cu alte subiecte care ne privesc pe toți”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica.
Următoarele consultări organizate de Primăria Municipiului Iași, atât prin mijloace clasice, cât și online, vor viza proiectul bugetului local pe 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here